• header

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: FitFabrique Nieuwleusen gevestigd aan de Evenboersweg 3C, 7711 GX in Nieuwleusen. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met Nieuwleusen@fitfabrique.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom FitFabrique Nieuwleusen te voorzien.

  5. Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van FitFabrique Nieuwleusen en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt FitFabrique Nieuwleusen samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar Nieuwleusen@fitfabrique.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Obese Fit

    Heb je (ernstig) overgewicht en heb je al van alles geprobeerd om hiervan af ...

    Lees meer
  • Gesloten i.v.m vakantie

    In de week van 6 augustus is onze vestiging in Nieuwleusen gesloten, deze wee...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Individueel fitness

    INDIVIDUEEL FITNESS

    In de Open Gym uren is de keuze helemaal vrij wat je gaat doen en waar je aan gaat werken

    Lees meer
  • Obese Fit

    OBESE FIT

    FitFabrique Staphorst & Nieuwleusen zijn gespecialiseerd in alle facetten die te maken hebben met (ernstig) overgewicht

    Lees meer
  • Bootcamp

    BOOTCAMP

    Bootcamp is een intensief outdoor fitness programma waarbij cardio- en krachtelementen elkaar op hoog tempo af wisselen

    Lees meer
  • Personal Training

    PERSONAL TRAINING

    Bereik jouw leefstijl verandering met je eigen personal trainer!

    Lees meer
  • Milon Cirkel

    MILON CIRKEL

    Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training

    Lees meer
  • Small Group Training

    SMALL GROUP TRAINING

    Small Group Training bij FitFabrique Staphorst en Nieuwleusen bestaat uit verschillende soorten lessen

    Lees meer
  • Felicia

    "Inmiddels zijn we een half jaar verder, ben ik 10 kilo lichter en is mijn vetpercentage sterk afgenomen."

    Felicia
  • Annemarie

    "In de 12 weken dat ik het programma volgde ben ik ruim 7 kg kwijtgeraakt."

    Annemarie
  • Willeke Compagner

    "Na de 3 maanden voelde ik mij stukken fitter en was ik bijna 15 kilo lichter. Ik ben zelfs begonnen met hardlopen."

    Willeke Compagner
  • Jinny Kok

    "Ik ben zeer tevreden! Ik ga nog even door, volgens mij kan het nog strakker!"

    Jinny Kok
  • Fredy Steenbergen

    "Ik ben inmiddels 22 kilo afgevallen, ben veel fitter en kan zelfs weer hardlopen!"

    Fredy Steenbergen
  • Jentje Timmerman

    "In 3 maanden tijd ben ik 13 kilo afgevallen!"

    Jentje Timmerman
  • Jo Langenberg

    "Geweldig hoe goed ik ben geholpen door de begeleiding van Michelle en Jan-Hein. Begeleiding op maat!"

    Jo Langenberg
  • Sonja de Boer

    "Ik ben zo blij dat ik acht maanden geleden de knoop heb doorgehakt, ik voel me fitter en sterker!"

    Sonja de Boer
  • Mariska Dunnink

    "ik ben tevreden met het resultaat en mijn nieuwe levensstijl en vind het sporten heerlijk!"

    Mariska Dunnink
  • Marijke Meijer

    "Het enthousiasme waarmee de training wordt gegeven is gewoon aanstekelijk en motiverend."

    Marijke Meijer
  • Pieter Veen

    "Iets meer dan een half jaar verder, ben ik ongeveer 18 kilo kwijt en loop ik door de week gemiddeld 10 km hard. "

    Pieter Veen
  • Edwin Drogt

    "ik voel me fitter, gezonder en ook als herboren. Ik had hier veel eerder mee moeten beginnen!"

    Edwin Drogt
  • Esther van der Veen

    "Ik voel me nu weer goed, ik ben gemotiveerder dan ooit en dat komt allemaal door het sporten bij FitFabrique!"

    Esther van der Veen
  • Moniek Schuitema

    "Niet alleen ben ik meer gaan sporten, ik ben ook bewuster gaan eten. Inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen."

    Moniek Schuitema
  • Mariska Mussche

    "Sinds ik sport en mijn levensstijl heb aangepast voel ik me veel fitter, en zit ik lekkerder in mijn vel. "

    Mariska Mussche
  • Jorien

    "Een jaar later heb ik nog geen seconde spijt gehad van mijn hele traject bij FitFabrique en kan ik het iedereen aanraden!"

    Jorien
  • Michelle Mussche

    "Als eigenaar en trainer bij MSM Personal training studio weet ik als geen ander hoe je je doelstelling kunt behalen. "

    Michelle Mussche
  • Henriëtte de Weerd

    "Michelle weet je telkens weer opnieuw te motiveren en net even iets verder te gaan dan jezelf dacht dat je kon."

    Henriëtte de Weerd
  • Ilona Kemerink

    "Inmiddels ben ik 8 maanden bij FitFabrique  en ik kan zeggen dat ik mij fitter voel dan ooit!"

    Ilona Kemerink
  • Grietje Akkerman

    "“Als ik het kan, als 58 jarige, die nog nooit gesport had en het ook niet leuk vond, moet iedereen het kunnen! "

    Grietje Akkerman

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.